post@tonsberg-dyreklinikk.no

33 33 33 33

Semslinna 27, 3170 Sem

Bilde av poter og hender

ORDINÆRE ÅPNINGSTIDER

Mandag – fredag: 08:00 — 14:00

DROP-IN

Hva er drop-in?
Mandag – torsdag: 17.30 – 19.00
Lørdag: 08.00 – 12.00

TIMEBESTILLING

33 33 33 33

VAKTTELEFON

(OBS! Ikke SMS)

416 52 929
(OBS! Ikke SMS)

Den siste turen til dyrlegen

Dette er noe alle dyreeiere vil oppleve før eller siden. Det er ikke alltid så lett å vite når tiden er inne for å ta farvel med dyret man er så glad i. Kanskje blir haltheten og stivheten verre og verre, men humøret og matlysten er fortsatt på topp. Kanskje er det snakk om en sykdom som ikke lar seg behandle, men dyret har det bra inntil videre. Du som eier kjenner dyret ditt best, men vi hjelper deg med faglige råd og erfaring om når det er riktig å la dyret ditt få slippe.

Når du kommer for avlivning gjør vi det vi kan for at det skal bli så skånsomt som mulig både for deg og dyret ditt. Det er fint at vi vet når du kommer slik at vi kan sørge for å ha et ledig rom, så du slipper å sitte å vente på venterommet.

Dyret får først en sprøyte så det sovner, og deretter får det en overdose av et narkosemiddel, slik at det sovner inn helt uten at det kjenner noen smerte. Du velger selv hvor lenge du vil bli. Noen syns det er for vanskelig å komme inn på klinikken, og da kan vi komme hjem til deg.

Etter avlivningen blir dyret kremert, enten uten at dere får asken tilbake, eller man kan velge separat kremering og få en urne med asken tilbake etter en stund.